Foto av Sai Kiran Anagani från Unsplash

Översättningar utan klick

Sluta oroa dig över översättningar

En webbplats på flera språk är nyckeln till att betjäna befintliga marknader bättre och att erövra nya. Jobbigt att upprätthålla flera språkversioner? Transfluents översättningar utan klick gör det enkelt.

eCommerce Customer Support

Spara tid genom att beställa översättningar från den plattform ni redan använder

Få översättningarna tillbaka direkt dit de ska

Aktivera automatiska översättningar för oslagbar bekvämlighet

eCommerce

Visste du att så mycket som 75 % av människor föredrar att handla produkter på sitt eget språk? De flesta handlar aldrig från webbplatser som bara finns på engelska. Öka försäljning och bygg kundlojalitet genom att kommunicera med dina kunder på deras eget språk.

Shopify

Alltid uppdaterade Shopify-språkversioner

Med Transfluents Shopify-app går det lätt att lokalisera hela din produktkatalog till vilket språk som helst. Du kan också låta dem uppdateras automatiskt.


Läs mera »

Koppla upp din WooCommerce-butik mot vår API

Trött på att manuellt exportera och importera översättningsfiler till WooCommerce och WordPress? Vi har ett färdigt WooCommerce-tillägg och know-how om att lokalisera hela webbutiker till olika språk.


Läs mera »

WooCommerce
Magento

Översätt hela din Magento-webbutik lätt och enkelt

Transfluents Magento-tillägg gör det enkelt att lokalisera hela din produktkatalog till vilket språk som helst och hålla översättningarna uppdaterade.


Läs mera »


Kundtjänst

Att besvara era kunders tickets på kundernas modersmål är avgörande för ert globala varumärke. Säkerställ att er kommunikation bygger på översättningar gjorda av infödda översättare, som förmedlar företagets tonalitet och bidrar till varumärkets internationella framgång.

Översättning av e-post och meddelanden i Zendesk

Låt oss presentera Transfluent for Zendesk – en utmärkt tilläggstjänst som låter dig omedelbart maskinöversätta alla inkommande ärenden och anlita mänskliga översättare för att översätta utgående svar. Allt detta i en och samma app.


Läs mera »

Zendesk

Vi stöder flera plattformar – fråga vårt säljteam om du vill veta mer!

Vårt API möjliggör anpassade lösningar

Använder ni en anpassad lösning, eller vill ni ha mer kontroll? Vi erbjuder en enkel API med färdiga mallar för PHP och Ruby som vi kan integrera till ert system.
Läs mera om vår API här

Skicka ett meddelande till oss så tar vi reda på hur vi kan automatisera er översättningsprocess