Photo by Sai Kiran Anagani from Unsplashed

Översättningar utan klick

Sluta oroa er över översättning

En webbplats på flera språk är nyckeln till att både tillhandahålla bättre tjänster till befintliga marknader och till att erövra nya. Transfluent tillhandahåller översättningar utan klick för flera CMS:er och e-handelsplattformar för att förvandla underhållet från ett slitgöra till en standardprocess.

kontakta oss för att höra mer

Spara tid genom att beställa översättningar från den plattform ni redan använder

Få översättningarna direkt tillbaka till där de ska vara

Aktivera automatisk översättning för den ultimata bekvämligheten

Översättning av katalog i Magento

Visste du att så mycket som 75 % av alla människor föredrar att handla produkter på sitt eget språk? De flesta handlar aldrig från webbplatser som bara är tillgängliga på engelska! Transfluents Magento-tillägg gör det enkelt att lokalisera hela din produktkatalog till vilket språk som helst och hålla den uppdaterad på de språken.

Läs mer »
magento ecommerce

Översättning av e-post och meddelanden i Zendesk

Att besvara era kunders tickets på kundernas modersmål är avgörande för ert globala varumärke. Att se till att kommunikationen görs med modersmålstalande översättare som bor i målspråkets land är en förlängning av ert varumärke, er röst och er globala framgång. Våra lösningar för kundsupport fokuserar på kommunikation med en ton som är naturlig på målspråket, på kvalitetsöversättningar och på att svara era klienter snabbt.

Läs mer »
zendesk customer support

Vi stöder flera plattformar – fråga vårt säljteam om du vill veta mer!

Vårt API möjliggör anpassade lösningar

Använder ni en anpassad lösning, eller vill ni ha mer kontroll? Vi erbjuder ett enkelt API med färdiga mallar för PHP och Ruby som vi kan integrera med ert system.
Kontakta oss om du vill veta mer eller testa vårt API här

transfluent_logo_nega