Photo by Hammer Tusk from Unsplash

LOKALISERA DITT SPEL MED FÖRVISSNING OM KVALITET

Game Spellokalisering med experter

töka era marknader och öppna upp internationella marknader med lokaliseringar av våra erfarna översättare. Lyckad lokalisering är avgörande för att få bättre recensioner och nå större marknader.

Vi på Transfluent har lokaliserat mobilspel i ett decennium och kan ge er tillgång till erfarna översättare för vilken marknad som helst.

FÅ EN OFFERT

Vad vi erbjuder

Över 40 språk

Vi lokaliserar spel till mer än 40 språk för olika plattformar. Våra egna erfarenheter av spelande sträcker sig över alla genrer. Oavsett vilken plattform eller marknad ni riktar er till kan vi hjälpa till.

En dedikerad grupp proffs som själva är gamers

Ett dedikerat team med översättare handplockas till att jobba med ert spel för att säkerställa jämn kvalitet. Våra spelöversättare är inte bara professionella översättare, utan är generellt också gamers själva och har erfarenhet av spelbranschen.

Inte bara spelöversättningar

Utöver lokalisering av spelinnehåll översätter vi även marknadsföringstexter, beskrivningar för Apple Store/Google Play och dokument som sekretesspolicy.

Effektiv process

Vi tar emot filer i olika format och kan även använda Google Sheets för att hantera källtext. Vad som än passar ert arbetsflöde. När det gäller betalning tar vi alla större bankkort och erbjuder även fakturering.

Fingersoft rekommenderar Transfluent

video

VÅRA KLIENTER

  • Futureplay
  • Small Giant Games
  • Round Zero
  • Fingersoft
  • Dodreams
kati peltomäki

Kati Peltomäki

Gaming Industry Lead

Kati har skaffat XP inom spellokalisering i ett decennium och är inte främmande för att ta hand om projekt som rör sig snabbt eller hantera team med många språk. Hon värdesätter kvalitet och levererar den effektivt, med ett extra leende och tramsiga skämt.

Du kan nå henne på kati@transfluent.com, och hon är redo att hjälpa ert spel att erövra världen!