Foto av Sai Kiran Anagani från Unsplash

Översättningar utan klick

Sluta oroa dig över översättningar

En webbplats på flera språk är nyckeln till att betjäna befintliga marknader bättre och att erövra nya. Transfluent erbjuder översättning utan klick för flera CMS- och e-handelsplattformar. Att underhålla översättningar förvandlas från en jobbig syssla till en standardrutin.

kontakta oss för att höra mer

Spara tid genom att beställa översättningar från den plattform ni redan använder

Få översättningarna tillbaka direkt dit de ska

Aktivera automatiska översättningar för oslagbar bekvämlighet

Översättning av webbutiker 

Visste du att så mycket som 75 % av människor föredrar att handla produkter på sitt eget språk? De flesta handlar aldrig från webbplatser som bara är tillgängliga på engelska.

Transfluents Magento-tillägg gör det enkelt att lokalisera hela din produktkatalog till vilket språk som helst och hålla den uppdaterad på de språken.

Läs mera »

Transfluents Shopify-app gör det enkelt för dig att lokalisera hela din produktkatalog till vilket som helst språk och att översätta automatiskt nya produkter som du lägger till i butiken.

Läs mera »

Har du en WooCommerce-butik? Vi har lång erfarenhet av WooCommerces API och lokalisering, och vet hur vi kan bäst lokalisera hela din webbutik till önskade språk.

Läs mera »


ecommerce

Översättning av e-post och meddelanden i Zendesk

Att besvara era kunders tickets på kundernas modersmål är avgörande för ert globala varumärke. Kommunicera med hjälp av översättare som är infödda talare och som fungerar som en förlängning av företagets varumärke, röst och internationella framgång. Våra lösningar inom kundsupport bygger på tanken om snabba responstider och kommunicering på kundens eget modersmål med hjälp av högkvalitativa översättningar.

Läs mera »
kundtjänst

Vi stöder flera plattformar – fråga vårt säljteam om du vill veta mer!

Vårt API möjliggör anpassade lösningar

Använder ni en anpassad lösning, eller vill ni ha mer kontroll? Vi erbjuder en enkel API med färdiga mallar för PHP och Ruby som vi kan integrera till ert system.
Läs mera om vår API här

Skicka ett meddelande till oss så tar vi reda på hur vi kan automatisera er översättningsprocess